Trabzonspor'da Bjelica gerçeği! İpler o maçtan sonra kopmuş

Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Bjelica gerçeği! İpler o maçtan sonra kopmuş

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, katıldığı bir televizyon programında bordo mavili takımda Bjelica ile yaşanan ayrılık sürecine dair konuştu.

Doğan, Bjelica ile yola devam edemeyeceklerini Hatayspor maçından sonra anladıklarını ifade etti.

Ertuğrul Doğan'ın açıklamaları şu şekilde;

İNANCIN VE HIRSIN SAHAYA YANSIMADIĞINI GÖZLEMLEDİK"

Bjelica'nın daha önceki takımlarında yansıttığı futbol ve enerjisi Trabzon ile uyumluydu. Bunları araştırarak kendisi ile anlaştık. Her şey doğru olabilir ama futbolda sahaya yansımadıktan sonra önemi yok. İnancın ve hırsın sahaya yansımadığınız gözlemledik. Bunları görünce gerekeni yapmak gerekiyordu. Çalışkan ve işine hakim biri, iyi ayrıldık. Kendisi de sahaya iyi şeyler yansıtamadığını kabul etmişti.

"HATAY MAÇINDAN SONRA..."

Hatay maçından sonra bu işin olmayacağını anladık. Trabzonspor'un 2-0'dan maç kaybetmesini kabul edemem. İnşallah başımızdan bir daha böyle bir sonuç geçmez.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler