Trabzonspor'da Başakşehir maçı fırsata dönüştü!

Süper Lig'de son maçlarda aldığı galibiyetlerle moral bulan Trabzonspor, sezonu 5. bitirme fırsatını yakaladı.

Trabzonspor'da Başakşehir maçı fırsata dönüştü!

Süper Lig'de oynadığı son 3 lig maçını da kazanan Trabzonspor, İstanbul'da sezonun kapanışını yapacak.

Sırasıyla Karagümrük, Giresunspor ve Alanyaspor maçlarından galip ayrılan bordo mavililer, 37. haftayı 57 puanla Başakşehir'in 2 puan gerisinde 6. sırada kapatmıştı.

Sezonun son maçını İstanbul'da Başakşehir'e karşı oynayacak olan Trabzonspor, bu karşılaşmayı kazanması halinde sezonu 5. bitirmiş olacak.

SIRALAMA ÖDÜLÜ İÇİN BEŞİNCİLİK ÖNEMLİ

Son haftasına girilen Süper Lig'de 6. sırada olan Trabzonspor, sezonu 5. tamamlaması halinde sıralama ödülünden daha fazla pay almış olacak.

YENİ SEZONDA AVRUPA'DA YOK

Bu sezon Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi olmak üzere Avrupa'da 3 farklı kulvarda deneyim yaşayan bordo mavililer, ligde istediği dereceyi elde edemediği için yeni sezonda Avrupa'da yer alamayacak.

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler