Trabzonspor'da Baniya açıkladı! "Şaşırdım ve çok mutlu oldum"

Trabzonspor'da Rayyan Baniya açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Rayyan Baniya, taraftarlardan gelen soruları yanıtladı.

24 yaşındaki stoper oyuncusunun taraftarlardan aldığı sorular ve verdiği yanıtlar şu şekilde;

Maçlardan önce yaptığınız özel bir şey var mı?

Evet. Maçlardan önce ibadet ve dua ederim. Çünkü inançlı biriyim. Cep telefonu kullanmam. Sadece maça odaklanmak isterim.

Milli Takım'da oynamak nasıl bir duygu?

A Milli Takım'da oynamak harika. Çünkü çocukluk hayalimdi. İnanılmaz bir duygu. İlk aradıklarında şaşırdım, annem ve erkek kardeşim yanımdaydı. Annem ağladı. Benim için Türkiye'yi seçmek kolay oldu. Burası benim ülkem, kendimi Türk hissediyorum.

Trabzonspor'dan teklif aldığında ne hissettin?

Şaşırdım ve çok mutlu oldum. Annem ve erkek kardeşime bunu söyledim. Karagümrük'te Trabzonspor'a karşı oynadığım maçlar benim için büyük imtihandı. Şu anda burada olmak büyük mutluluk.

Kökenin neresi?

Annem Türk, babam Beninli. İtalya'da doğdum. İtalyan olarak büyüdüm. Ancak annem Türk adetlerini de aktardı. Babam Afrikalı. Bu benim kökenim. Bu adam nasıl Türk olur diye ifadeler gördüm. Şimdi yanıtını biliyorsunuz.

Trabzon'da en sevdiğin yemek nedir?

En çok Akçaabat köfteyi seviyorum. Ayrıca hamsi de çok güzel. Genel olarak yemekler güzel.

Gelmeden önce şehir ve Trabzonspor hakkında bilgin var mıydı?

Evet, Karagümrük'te Trabzonlu arkadaşlarım vardı. Şehirden bahsettiler, havayı ve yemeği anlattılar. Buraya geldiklerinde haklı olduklarını gördüm. Trabzon'u seviyorum.

Egemen Korkmaz da eski bir stoper. Senin gelişimine katkısı için ne söylersin?

İlk günden itibaren bana yardımcı oluyor. Harika bir antrenör. Bir savunma oyuncusu için ihtimal dahilinde bütün detayları inceliyor. Benim açımdan çok iyi bir şey. Gelişim gösterdiğim bir dönemde olduğumu biliyorum.

Trabzonspor taraftarı ile ilgili ne düşünüyorsun?

Harikalar. Onları seviyorum. İlk günden itibaren beni ve takımı destekliyorlar. Ne zaman sahamızda oynasak stadyum doluyor. Deplasmanlarda kalabalık oluyorlar. Umarım iyi bir sezon geçiririz, bunu hak ediyorlar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler