Trabzonspor'da Bakasetas maç sonu konuştu! "Rakibimize fırsat vermedik"

Trabzonspor'da Bakasetas, Beşiktaş galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Bakasetas maç sonu konuştu! "Rakibimize fırsat vermedik"

Trabzonspor'da Bakasetas, 3-0'lık Beşiktaş galibiyeti sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Bakasetas'ın maç sonu açıklamaları şu şekilde;

Kazandığımız için, galibiyet için çok mutluyum. Bu ikinci derbi. Galatasaray maçını kaybetmiştik ama ikincisini kaybedemezdik. İlk 20 dakikada Beşiktaş bizden daha iyiydi ama onun dışındaki bölümün tamamında domine eden taraf bizdik. Rakibimize fırsat vermedik.

GOL İLE İLGİLİ GÖRÜŞÜ

Barajın biraz içeride olduğunu gördüm. Topun geçebileceği boşluk gördüm. Sert atabilirsem yapabilirim dedim. Boşluğu hedeflemiştim. Başarabildim.

MENDY İLE İLGİLİ GÖRÜŞÜ

Antrenmanlarda bile fazla göremedim. Ben de milli takımdaydım. Çok birlikte takılamadık ama uyum sağladık. Atletik özellikleri iyi ve özgüvenli. Trabzonspor’da oynuyorsanız karakteristik özellikleriniz iyi olmalı. Genç bir oyuncu. Geleceği ile ilgili her şey onun elinde. Kalitesini ilk maçta gösterdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler