Trabzonspor'da Bakasetas gelişmesi! O paylaşım ayrılık sinyalini verdi

Trabzonspor’un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas'ın kuaförü yaptığı paylaşım ile ayrılık sinyallerini verdi.

Trabzonspor'da Bakasetas gelişmesi! O paylaşım ayrılık sinyalini verdi

Trabzonspor tarafından bugün yapılan açıklamada Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un kadro dışı bırakıldığı duyurulmuştu. Akşam saatlerinde ise Anastasios Bakasetas gelişmesi yaşandı.

"SON TIRAŞ"

Anastasios Bakasetas’ın Trabzon’daki berberi, sosyal medya hesabı Instagram’dan Yunan futbolcu ile bir fotoğraf paylaştı. Yıldız oyuncunun tıraşını yapan berber fotoğrafa, “Son tıraş” yorumunu düştü.

65aa8decef6fdd3cbe14632a.webp

AVCI'NIN BAKASETAS AÇIKLAMASI

Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinin ardından teknik direktör Abdullah Avcı, Bakasetas ile ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Bakasetas ile hemen hemen aynı dönemde geldik bu takıma. Çok özel bir karakter. Ama şu ana kadar transferi gerçekleşse dahi burası için her şeyi veren bir oyuncu. Henüz benim önüme gelen net bir şey yok. Bakasetas ile transfer konusunu hiç konuşmadık”

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler