Trabzonspor'da Bakasetas ateş püskürdü! "Utanç verici..."

Trabzonspor'da Bakasetas açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Yunan yıldız Bakasetas, Beşiktaş galibiyeti sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Bakasetas'ın 3-0'lık galibiyet sonrası değerlendirmeleri şu şekilde;

"UTANÇ VERİCİ..."

"Maçın sonundaki pozisyon kırmızı kartı gerektirebilirdi. Çok saygılı bir davranış değildi bu. Sarı kartla geçiştirilmesi hoş değil. Utanç verici bir durum. Futbol zevk alarak oynanmalı. Elbette benim gibi takımınız için savaşabilirsiniz ama bunu karşıdakilere zarar vermeden yapmanız gerek."

"KENDİMİ ELEŞTİRİYORUM"

"Trabzonspor'da şu anda oynadığım pozisyondaki performansımdan memnun değil misiniz? 8 numara oynadıkça elbette gol atma şansından uzak kalıyorum. Bu konuda kendimi de eleştiriyorum. Galatasaray maçındaki ilk golden de gayet sorumluyum. Ama bu pozisyondaki performansımdan memnun değilseniz, bunun için çok yapabileceğim bir şey yok"

"Hakemlere saygı duyuyorum. Performansından dolayı hakemi çok eleştiremem. Maçtan sonra ona ne hissettiğimi söyledim. Herkes hata yapabilir. Ben de bunu anlayışla karşılıyorum."

baka12.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler