Trabzonspor'da ayrılık rüzgarı devam edecek! Sırada onlar var

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi ayrılık rüzgarı yaşanıyor.

Trabzonspor'da ayrılık rüzgarı devam edecek! Sırada onlar var

Yeni sezon öncesi bir yandan kadrosunu güçlendirmek adına çabalayan Trabzonspor yönetimi diğer yandan da kadroda düşünülmeyen oyuncularla yollarını ayırıyor.

Bordo mavili ekipte sözleşmesi uzatılmayan Hamsik, kiralık sözleşmeleri sona eren Yusuf Yazıcı, Gbamin ve Lazar Markovic ile yola devam edilmedi.

Sözleşmesi sona eren ve yeni sözleşme konusunda anlaşılamayan Süleyman Cebeci de takımdan ayrılan isimler arasında yer almıştı.

Taha Altıkardeş Göztepe'nin, Abdulkadir Parmak Sivasspor'un yolunu tutarken, Flavio Suudi Arabistan ekibi Al-Taawoun'a, Lahtimi ise Fas ekibi Wydad AC'ye kiralandı.

Maliyeti yüksek olduğu gerekçesiyle Bartra için de ayrılık kararı alınmış ve sözleşmesi fesh edilmişti.

Şu ana dek a takım düzeyinde 10 oyuncusunu gönderen Trabzonspor'un; Koita ve Djaniny gibi isimlerle de yollarını ayırması bekleniyor. Bu isimlerin yanı sıra şartların oluşması halinde farklı ayrılıkların da yaşanabileceği ifade ediliyor. Böylelikle bordo mavili ekipte yeni sezon öncesi kadroda ciddi bir değişim yaşanmış olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler