Trabzonspor'da Avcı'yı sıkıntı bastı! Kimi tercih edecek?

Trabzonspor'da Enis Destan ile Onuachu arasında forma rekabeti yaşanırken, Avcı'nın Adana Demirspor maçında kimi tercih edeceği merak konusu oldu.

Trabzonspor'da Avcı'yı sıkıntı bastı! Kimi tercih edecek?

Trabzonspor'da Enis Destan'ın yüksek formu ve Onuachu'nun dönüşü, deneyimli teknik adamda tatlı bir sıkıntı yarattı.

Trabzonspor'da son haftalardaki başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken Enis Destan ile Afrika Kupası'ndan dönen Onuachu arasında forma rekabeti yaşanıyor.

Bordo mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı, toplamda 8 gol, 3 asistlik katkı sağlayan 21 yaşındaki forvet ile 8 maçtır görev alamamasına rağmen 9 gol, 3 asistlik katkısı bulunan Onuachu arasında bir tercih yapacak.

Her iki oyuncunun da performansından memnun olan Abdullah Avcı'nın, Pazar günü oynanacak olan Adana Demirspor maçında kime şans vereceği ise merak konusu.

Onuachu'nun antrenman eksiği bulunması nedeniyle, Enis Destan'ın formaya bir adım daha yakın olduğu ifade ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler