Trabzonspor'da Avcı'dan Pepe ve Onuachu açıklaması! "Bir an evvel onların ..."

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Adana Demirspor galibiyeti sonrası basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor, Süper Lig'de 27. hafta müsabakasında Adana Demirspor'u Trezeguet'in golüyle 1-0 mağlup etti.

Bordo mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Avcı, Afrika Kupası’ndan dönen Paul Onuachu ve Nicolas Pepe’nin fiziksel anlamda tam olarak hazır olmadığının altını çizerek şu ifadelere yer verdi;

“Onuachu ve Pepe henüz tam anlamıyla hazır durumda değil. 1 buçuk aylık bir süreçten bahsediyoruz, bu süreç içerisinde bizimle beraber değillerdi. Taraftarlarımız sabırsızlıkla bekliyor, biz de aynı şekilde bekliyoruz. O süreçleri de iyi bilirim. Rejenerasyon ve taktik idmanlarıyla geçer. Maç da oynamadılar. O yüzden süreç bizim için biraz yorucu geçiyor. Bunu ilk geldikleri zamanda da söyledim. Taraftar duygusu geldikleri gibi hemen oynasın şeklindedir. Afrika’dan bu yönde veri alamadık. Performans hocalarıyla konuştuk. Bugün süreyi biraz yukarı çıkardık. Rakibe ve maça göre değerlendirmek istiyoruz. Bir an evvel onların da hem zihinsel hem fiziksel performanslarının yukarı çıkmasını bekliyoruz”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler