Trabzonspor'da Avcı'dan itiraf gibi sözler! "Eleştirilmiş ve kazanamamış bir teknik adam olarak..."

Trabzonspor'da Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Avcı'dan itiraf gibi sözler! "Eleştirilmiş ve kazanamamış bir teknik adam olarak..."

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, bir televizyon kanalına konuk olarak değerlendirmelerde bulundu.

Abdullah Avcı, Trabzonspor'daki ilk döneminde yaşananlardan, takımın mevcut konumu ve transfer çalışmalarına dair olarak konuştu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

"Trabzonspor'un içinde olmak güzel hissettiriyor"

Bu kadar kısa sürede dönmeyi beklemiyordum. Ekip, yönetim ve futbolcular olarak güzel izler bırakmıştık. Ertuğrul Doğan ile uyum içinde çalıştık. Bana ihtiyacı olduğunu söyleyince hayır deme durumum yoktu. Trabzonspor'un içinde olmak bana güzel ve iyi hissettiriyor.

İlk gittiğimde pandemi vardı. Takım da 17. sıradaydı. Bir kulüp, ekibimle birlikte beni isteyince sunum yapıyorum. Güçlü ve güçsüz yanları ortaya koyuyoruz. Nasıl bir oyun felsefesi ve çalışma prensipleri olacağını ortaya koyuyoruz. Böyle olması gerekir, kulüplerin de böyle yaklaşması gerek. O dönem Trabzon'a giderken Trabzonspor ile ilgili tespitlerimiz vardı.

"Varlığımı hissettireceğim yer Trabzonspor'du"

Herkes Trabzonspor'da çalışmak ister. Trabzonspor büyük bir kulüp. Bazen eleştirilmiş ve kazanamamış bir teknik adam olarak, varlığımı hissettirebileceğim yer Trabzonspor'du. İlk sezonu 4. bitirdik, o dönem yeni sezonu da planlamıştık. Şimdiye gelirsek, o dönemde değiliz. Gelir gelmez 4 maçın 3'ünü kazanınca beklenti arttı. Yeniden organizasyonla bunu oluşturmaya çalışıyoruz. Bugün belki çok sıfırda değiliz, bundan sonrası için daha hızlı mesafe alacağımız bir süreç olacağını düşünüyorum.

Mevcut oyuncu grubunun önemli kısmı organizasyonumuzu biliyor. Oynattığım da ya da oynatmadığımda, bunun sebebini anlattığımda her oyuncudan olmasa da genellikle oyunculardan doğru şekilde karşılık alıyoruz. Burada anahtar şey doğru iletişim.

avcidan-transfer-aciklamasi-2.webp

"Hedef Avrupa ve kupa"

Gerçekçi hedef bu sezon için Avrupa'ya gitmek. Daha önce Trabzonspor ile 3 kupa aldık ama Türkiye Kupası alamadık. Bunu almak istiyoruz. Bizim için bu sezonki gerçekçi hedef Avrupa ve kupa.

"Transferde asıl hedef 6 aylık süreç değil"

Transfer planımız var. Oyuncular ve oyun üzerinden çalışıyoruz. Ama bu bir konsol oyunu değil. Hızlandırıp yapılacak bir şey değil. Oyuncu transfer etmek kolay değil. Bütçesi var, yabancı kontenjanı var. Trabzonspor için doğru olanı yapmaya çalışacağız. Asıl hedef 6 aylık süreç değil, 1.5-2 yıllık süreç önemli. Yapacağımız yatırımları onun üzerinden yapacağız.

"Maç kazanınca insanlar mutlu"

Şampiyon olduktan sonra gergindim. Asıl şampiyon olduğumuzu, kutlamalar ve tekne gezintilerinde anladım. Trabzon'da Trabzonspor ile yaşarlar. Trabzon'da maç kazanınca insanlar mutludur. Trabzon'da maçın ertesi günü sabah önce takım konuşulur, sonra insanlar işlerine bakar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler