Trabzonspor'da Avcı'dan flaş açıklama! "Merak ediyorum..."

Trabzonspor'da Abdullah Avcı Fenerbahçe maçı sonrası konuştu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 30. hafta mücadelesinde Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup oldu.

Bordo mavili takımda Abdullah Avcı maç sonu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Sahanın içinde kalalım. Daha sağlıklı olacaktır. Önde şiddetli baskı yapmayı planlamıştık. 2 merkez orta sahayla oynamamızın amacı baskı yapmaktı. Yalnız 15 dakika bunu başaramadık. Bugün planladığımız ilk 15-20 dakika karşılığını vermedi. Sonrasında oyuna hakim olduk ama fazla bir şey üretemedik. Devre arasında Bardhi’yi de alıp planladığımız bir duruma geldik. Oyun bize döndü. Aksiyonlarımız doğru, opsiyonları doğru kullanıyoruz. Onlar da iyi savunma yapıyorlar.

Penaltı kırmızı olabilir mi? Bilgilendirme olursa sevinirim. Oyunu kazanacağız. Tüm şartlar bize döndü. İlk golden sonra taraftarımız da son derece destek verdi. 3. Golde 2 net faul üst üste. Bilgi istiyorum. VAR neden müdahale etmiyor? Bunu da merak ediyorum. 2 büyük kulübün maçı. Bu son değil, ilk de değil. Güzel anların olduğu bir durumu konuşacakken şimdi maç sonundaki durumu konuşacağız. Üzüntü verici. Bu şekilde düzelmeyecek. Maçın sonunda yaşadıklarımız üzüntü verici. Buradan ne çıkacak bilmiyorum.

Ben yine sahanın içinde kalmaya çalışacağım. Hedeflerimizde sapma yok. Önümüzdeki seneyle ilgili de çalışıyorum. Bence kaybetmeyi hak etmedik ama bu oyunda bunlar var. rakibimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor