Trabzonspor'da Avcı o pozisyon için konuştu! "2 net faul var"

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup oldu.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı karşılaşma sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

Oyunu değerlendirmek istiyorum. Sahanın dışına çıkmak istemiyorum. Bugün planımız özellikle merkez orta sahada 2’li orta sahayla oynayıp şiddetli baskılarla rakip hatalarını doğru şekilde kullanmaktı. Oyunun ilk 15 dakikası oyuna hakim olamadık. Baskıları doğru yapamadık.

Karşılamada sıkıntımız vardı ve gol yedik. Devre biterken 2-0 oldu. İkinci yarı değişiklik yaptık. Formasyonumuzu değiştirdik, tamamen oyunu domine eden bir durum oluşturduk. Bardhi’nin attığı gol. Sonrasında da bir penaltı ve 2-2 oldu. Penaltı kırmızı kart mı bilmiyorum. Onu bilgilendirirler. Sonrasında oyunu domine edip maçı 3-2’ye koparmaya çalışırken yine bilgilendirilmek istiyorum ama bilgilendirmeyeceğim, 2 net faul oldu.

Olumlu tarafı bizim için geri dönüşler, vazgeçmeden devam etmeler. Maç sonuyla ilgili üzüntülüyüm. Konuşarak da değiştiremeyeceğim. Uzak kalmaya çalışacağım. Devre arası İsmail hocaya da ‘Lütfen karşılıklı bir şeyler olmasın, burada sıkıntılar yaşandı’ dedim. ‘Teşekkür ederim’ dedim. PFDK ne verecek merak ediyorum. Yaşanmaması gereken, Türk futbolunun kaosla beslendiği, futbolun iyileştirme gücünü bir türlü kullanamadığımız ve daha da sıkıntıya gittiği durum. Hem kaybettiğimizden hem yaşanan olaylardan dolayı çok üzüntülüyüm.

Hedeflerimiz içinde duruyoruz. Şimdi belki sahamız kapanacak. Bilmiyorum. Bu kadar olaylar oldu, PFDK ne kararlar verecek bilmiyorum. Sahanın dışına çıktık yine. Üslup ve dilimizi değiştirmediğimiz sürece yüreğimizi ve kalbimizi değiştiremeyeceğiz.

Devre arası da maçtan sonra da İsmail hocayla konuştum. Neler yaşandı raporlar gelecek. Oyunu konuşamıyoruz. Yine başka şeyler konuşuyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor