Trabzonspor'da Avcı moral depoluyor

Alanyaspor yenilgisi Trabzonspor'da moralleri bozarken, Abdullah Avcı devreye girdi. Dünkü idmanda oyuncularıyla konuşan tecrübeli hoca, “Buralara kolay gelmedik, çok sıkıntılı periyotlardan çıktık. Yine toparlanacağız. Sakın motivasyonunuz düşmesin” dedi.

Trabzonspor'da Avcı moral depoluyor

Son 3 haftada 6 puan yitiren Trabzonspor zirvede büyük yara aldı. Özellikle Alanya yenilgisi keyifleri ciddi şekilde kaçırırken, teknik direktör Abdullah Avcı dünkü antrenmanda takımıyla toplantı yaptı.

Ligde uzun periyodun kendilerini beklediğini söyleyen başarılı hocanın, “Kazanma alışkanlığımızı sürdürmek için galibiyet önemliydi. Skordan ziyade oynadığımız futbol bize yakışmadı. Ancak yarışta bunlar var. Önümüzde daha çok maç var. Gereken dersleri çıkartıp, hemen toparlanacağız. Buralara kolay gelmedik. Çok sıkıntılı dönemlerden geçtik. Size ilk günkü gibi inanıyorum. Sakın moral bozmayın, motivasyonunuz düşmesin” dediği öğrenildi.

İki zorlu karşılaşma...

Bordo-Mavililer, milli araya kadar ligde kritik 2 maça çıkacak. Bu hafta Erzurumspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Tr abzonspor, ardından da bir diğer kümede kalma mü cadelesi veren ekip olan Ankaragücü’nü Akyazı’da konuk edecek. Fırtına’nın öncelikli hedefi, 2’de 2 yapıp araya moralli girmek.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler