Trabzonspor'da Avcı Marco Reus transferi için devreye girecek

Trabzonspor, Teknik Direktörü Abdullah Avcı Borussia Dortmund ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Marco Reus ile görüşecek.

Trabzonspor'da Avcı Marco Reus transferi için devreye girecek

Trabzonspor 34 yaşındaki yıldız oyuncu Marco Reus için görüşmelere başladığı ve sürecin olumlu ilerlemesi halinde bizzat Abdullah Avcı'nın da Alman oyuncuyla görüntülü konuşacağı öğrenildi.

12 yıldır Borussia Dortmund forması giyen Marco Reus, Bundesliga ekbine veda etmeye hazırlanıyor. Bu yaz sözleşmesi sona erecek ve Dortmund tarafından yenilenmeyecek olan Reus ile Trabzonspor yakından ilgileniyor.

Transfer sürecinin olumlu ilerlemesi halinde bizzat teknik direktör Abdullah Avcı’nın da devreye girmesi bekleniyor.

BİR DİĞER KOZ MENUİER

Ayrıca Thomas Meunier, Alman oyuncuyu Trabzonspor'a gelme konusunda ikna çalışmalarında işbaşı yaptı. Şehri ve takımı detaylı şekilde anlatıyor.

DORTMUND PERFORMANSI

Reus, Dortmund formasıyla 414 maça çıkarken, 167 gol ve 124 asistlik performans sergilemiş bir deneyimli futbolcu olarak dikkat çekiyor. Trabzonspor taraftarları, bu önemli transferin gerçekleşmesini sabırsızlıkla bekliyor. 34 yaşında ve 1.80 boyunda olan Reus, 10 numara bölgesinde görev yapıyor. Sol ve sağ kanatta da oynayabilen Reus, 2012 yılından bu yana Dortmund'da top koşturuyor. Almanya Milli Takımı formasını 48 maçta giydi ve 15 kez fileleri sarstı. Bu sezon 17 karşılaşmada oynadı ve 4 gol attı.

Kaynak:sporx

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler