Trabzonspor'da Avcı maç sonu konuştu! O futbolcuya dikkat çekti

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Adana Demirspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 27. hafta mücadelesinde Adana Demirspor'u Trezeguet'in golüyle 1-0 mağlup ederek üst üste 3. galibiyetini aldı.

Bordo mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı'nın maç sonu değerlendirmeleri şu şekilde;

"Oyun kalitemiz artmaya başladı. 3 lig maçı, 9 puan ve gol yemeden. Ligin iyi takımlarından biri. Bir geçiş dönemi yaşıyorlar. 2-0’la içeriye girebilsek diye fırsat kovaladık. Büyük keyif aldığımız ilk yarı oldu. Biz opsiyonlarımızı biraz doğru kullanamadık. Anlarda nasıl oynayacağımıza dikkat etmemiz gerekir.

Önümüzdeki senenin planlamasını yaparken daha iyi veri verecek bir durumu kazanarak geçmek son derece önemli. Afrika Kupası’ndan gelenlerin fiziksel durumları iyi olduğunda daha güçlü bir takım olma yolunda ilerliyoruz.

Umut için bir parantez açmak istiyorum. Oynamadığı zamanlar oldu. Fırsat geldi ve iyi değerlendirdi. İyi değerlendirdi. Tüm takım disipline sadık kaldı. 3 puan önemliydi.

Biz de hakemler gibi kenarda heyecanımız çok farklı olabiliyor. 2 pozisyon ile ilgili itirazım oldu. Biri için sarı kart gördüm. O pozisyonda hoca haklı. Buradan özür diliyorum. Faul için de itirazım oldu. Hoca haklı. Faul de değilmiş.

Tribünler dolu şekilde, Yarı Final’e kalma hedefiyle desteklerini bekliyoruz. Çarşamba akşamı burayı dolduracaklarına inanıyorum.

Fernandez’i koruduk. Oynama ihtimali yoktu. Çarşamba’ya hazır olma ihtimali var. Berat ısınmaya çıkarken bir takım eksikleri vardı. Oyun içinde sağlıklı kaldı. 2. Golü bulsaydık koruma düşüncemiz vardı ama gol olmadı. Sakatlanma riski olmasına rağmen tutmak zorunda kaldım. Fernandez dönebilir. Orsic Mart’ın ortasında bizimle olacak."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor