Trabzonspor'da kırmızı kart görmüştü! Abdullah Avcı'dan Enis Destan açıklaması geldi

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Karagümrük maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da kırmızı kart görmüştü! Abdullah Avcı'dan Enis Destan açıklaması geldi

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Papara Park'ta Fatih Karagümrük'ü ağırladı. Bordo mavili takım karşılaşmadan Visca, Denswil ve Fountas'ın golleriyle 3-2 galip ayrıldı.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, Karagümrük maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

Ligdeki puan durumu veya bulunduğu konumu yansıtan bir takım değil. Deneyimli bir takım. Topla sahip olduklarında özgüveni olan bir takım. Top rakibindeyken olan bölümde onların da bizim de sorunlarımız var. Gerçekçi bir maç değildi. Böyle bir başlangıç olmaması gerekiyor. 3 kişinin arasından bir oyuncu çıkamaz. Merkezi kapatmıyoruz. Oyun başında gol yiyorduk. 3-1’de mağlup duruma düşebilirdik. 25. dakikaya kadar blok halinde duruyoruz. Rakip bize gol de atsa kaçırsa da buna cevap vermedik. Belki 11’e 10 belki oyuncuları hırslandırdı. Zaman zaman doğru karşılamalar yaptık. Doğru geçişler yaptık. 3-2 de oldu. Sahada doğru durursan hücumu da doğru yaparsın. Biz ikinci yarıda eksikken bunu yapabiliyorsak bunu oyuna da yaymak lazım. Kazandık mı? Kazandık.

Enis Destan'ın yapmaması gereken bir hareketti. Daha iyi hale getirebilmek gerek. Muhakkak çok iyi bir profesyonel. Çok iyi de çalışır. Bu kadar kolay kendini kaybetmemesi gerekiyor. O da mahcubiyetini yaşıyor. Belki hayırlısı olmuştur, umarım bundan sonraki yaşamında bu kırmızı kart bir ders niteliği olur.

Edin çok sorumluluk alıyor. İyi bir takıma karşı İstanbul’da bir müsabaka daha var. Takımımı tebrik ediyorum. Karagümrük’e de sonraki maçlarında başarılar diliyorum.

Pepe, Onuachu, Berat var. Berat ile biz konuşuyoruz. Bir yandan yarışırken bir yandan önümüzdeki senenin planlamasını yapıyoruz. Her oyuncuyla ilgili değerlendirme yapıyoruz. Pepe ve Onuachu ile de değerlendirme yapıyorum. Taxi’yi geldiğimde ilk çözemedim ama enerjisi yerindeyse takıma katkı sağlıyor. Ayağında ağrı olmasına rağmen sorumluluk aldı. Özel bir oyuncu. Bazen yardımcı olan bir oyuncu. Enerjisi yüksek bir çocuk. Umarım bundan sonra faydalanmaya devam ederiz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor