Trabzonspor'da Avcı maç sonu açıkladı! Trezeguet'i neden oyundan aldı?

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Sivasspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Avcı maç sonu açıkladı! Trezeguet'i neden oyundan aldı?

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 32. hafta mücadelesinde sahasında Sivasspor'u konuk etti. Bordo mavililer sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Trabzonspor'da maç sonu açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı şu ifadeleri kullandı;

Trezeguet'in değişikliği sakatlık kaynaklı değişiklikti. Forvet oyuncusuyla oyuna devam etmek istedik.

Beşinciliğe karşı hem savunmada hem hücumda çalıştık. Hem topa sahip olacaktık, oyunun yönünü çevirmek, bunları daha hızlı yapmamız gerekiyordu. Fırsatları yakalarsan oyun başka bir şeye dönüyor. İlk yarıda bir tane çaprazdan verdik.

2. yarıda iyi değildi. Daha fazla kenar ortası yapmamamız lazımdı. 14 tane korner atmışız. Rakip arkası koşular yapman gerekiyor dengeyi bozmak için. Kaybettik. Biz daha yumuşak bir takımız daha sert olmamız lazım. Sıcak temas olmazsa, rakipte gol atınca sen de disiplinden kopuyorsun. Daha kaliteli işler yapmamız gerekiyordu. Hiç kaybetmememiz gereken bir oyunda kaybettik. Rakibi tebrik ediyoruz. Bugünü planlarken geleceği de planlıyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor