Trabzonspor'da Avcı maç öncesi konuştu! Neden Pepe'yi tercih etti?

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Karagümrük maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Avcı maç öncesi konuştu! Neden Pepe'yi tercih etti?

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 29. hafta mücadelesinde sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor.

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Abdullah Avcı, Karagümrük maçı öncesi yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı;

İyi bir futbol akşamı olsun. Her şeyden evvel zeminimiz Türkiye’nin en iyi zeminlerinden biri. Düzgün bir zeminde oynayacağımızı düşünüyoruz. Kadro tercihinde de bazen rakibe, bazen çözüm noktalarına göre değişebiliyor. Rakibin çözüm noktalarına göre Pepe’yi tercih ettik. Rakibimiz Karagümrük. Puan durumuna baktığında oyuncu kalitesi veya oyunu bunu göstermiyor. Türkiye Kupası’nda da eşleştik. Sahada planı olan, topa sahip olarak oynayan, takım boyu kısa bir takım. Buna göre biz de çalıştık.

Alanya’da iyi oynarken mağlup olduk. Oyun içinde sabırlı kalmalıyız. Taraftarlarımızın da destek vermesi önemli. Sonuna kadar vazgeçmeden oynayan bir Trabzonspor. Kazanmak istiyoruz.

KART KONUŞMASI VE ALDIĞI ÖDÜL

Geneline baktığında bu konular hakkında konuşmayan, sahada kalan bir teknik direktörüm. Fair-play komitesine ödül için teşekkür ediyorum. Fair-play bence kupalar kadar önemlidir. Bunu layık gördükleri için onlara teşekkür ediyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor