Trabzonspor'da Avcı açıkladı! Bakasetas'ı neden oynatmadı?

Trabzonspor'da Abdullah Avcı maç öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor'da Avcı açıkladı! Bakasetas'ı neden oynatmadı?

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 14. hafta mücadelesinde Papara Park'ta Kayserispor'u konuk ediyor.

Bordo mavili ekipte Teknik Direktör Abdullah Avcı, karşılaşma öncesi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Recep hoca, 11 sene beraber. Çok iyi bir insan, çok iyi bir hoca. Bir organizasyon hocası. Kayserispor da iyi takım. 5 maçtır kaybetmiyorlar. Biz de 3 galibiyet, 2 beraberlik aldık. Bir organizasyon yapıyoruz. Aynı zamanda da oyunu geliştirmeye çalıştırıyoruz. Trabzonspor’un maç kazanması gerekiyor. Hem oyun hem oyuncuyu net görebilmek hem de planlama yapabilmeye çalışıyoruz.

5 maçın hepsini de kazanabilirdik. Kendimiz sorguluyor, eleştiriyoruz. Daha iyisi için çalışıyoruz.

Kayserispor organizasyon takım. Rakip arkası koşu yapıyorlar. Duran topları da önemli kullanan takım. Biz de nasıl baskı yaparız, topa sahip olduğumuzdaki organizasyonlar, tekrar hücum için pozisyonlarımızı çalıştık. Her şey zihnimizde hazır. Devre arasına giderken Trabzonspor’un nasıl bir yola çıkacağını ve buradaki tüm oyuncuları görmek ve bunlara dokunabilmek bütün amacımız.

Recep hocaya bugün hariç başarılar diliyorum. Gönlüm, kalbim onla.

Ne 11 çıkarırsak çıkaralım bizim çalışan da bunu sorguluyor olabilir. Bir şey planlıyoruz ve her oyuncuyu görmemiz lazım. Bakasetas, Trabzonspor’a çok önemli katkılar sağlamış bir oyuncu. Bir şeyleri görebilmemiz için bunları yapmamız lazım. Katkıları ve büyük oyunculuğunu değiştiremeyiz. Yarın Pepe, Visca, Ömür, Çakır için de geçerli.

Seneye hangi oyuncu bizle olacak, nasıl oynayacağız bunları görmek için uygulamaya çalışıyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler