Trabzonspor'da Avcı açıkladı! Orsic süre alabilecek mi?

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Avcı açıkladı! Orsic süre alabilecek mi?

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 30. hafta mücadelesinde sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk ediyor.

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

Bizim 11 tercihlerimiz her zaman konuşulur. Teknik ekipler 1 hafta boyunca hem rakip hem kendiyle ilgili çalışma yaparlar. Oyuncuların performansları iyi olursa tercih doğrudur. Böyle bir strateji bugün belirledik. Fenerbahçe 14 deplasmanda 13 galibiyet almış. Ligin en kaliteli takımlarından ve geniş bir kadroya sahip. İlk yarıda daha güçlü oyunları var. Şampiyonluk stresiyle sonradan kaygı başlar. Biz de yaşadık bunları.

Bizim de 3-4’üncülük hedefimiz, kupa hedefimiz var. Bunlarda çok net duruyoruz. Ocak ayı da çok dolu bir aydı. Bir dalgalanma gösterdik. Oyuncuların gelmesiyle artan bir oyun gücü sahaya yansıtmaya başladık.

Tarihlerinde çok önemli müsabakalar ve şampiyonluklar yaşamış iki kulüp. Ölüm-kalım maçı yoktur. İntikam da yoktur. Oyun vardır. Nasıl geliştirebiliriz, tarihe iyi bir hikâye bırakabilir miyiz? Bunu tekrar yapmak istiyoruz. Hakemin konuşulmadığı, saygı gösterilen güzel bir futbol akşamı olsun. İsteğimiz bu. Fenerbahçe ligde de iyi gidiyor, Avrupa’da da ülkemizi iyi temsil ediyor.

Bazı sakatlıklar yüzde 100 geçmese de başka bir tercih durumu oluşmuyor. Fernandez iyi bir oyuncu ama sakatlıklarından dolayı performans alamadık. Mendy iyi bir oyuncu. Orta sahada kullanacağız. Orsic ile ilgili çok iyi gidiyor. Ciddi bir sakatlıktan çıktı ama çok iyi çalışıyor. Aradan sonra da bizle uzun süre beraber olacağını düşünüyoruz. Maçın gidişatına göre oynayıp oynamayacağına bakacağız.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor