Trabzonspor'da Avcı açıkladı! "Başkanımız Ertuğrul Doğan ile görüştük..."

Trabzosnpor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

Sadece Trabzonspor değil, tüm takımların yaşadığı süreçler. 1 haftada 3 maç, ilk 11'de 7-8 oyuncunun olmadığı süreci yaşadık. Bunlar futbolda var. Adana Demirspor da böyle bir süreç yaşadı. Şimdi toplanıyorlar. Kolay olmuyor. Elbette sonuç bekleniyor ama mevcutta sıralama kaybetmedik. Yarıştığımız takımlar da kayıplar yaşadı. Türkiye Kupası hedefi de aynı yerde duruyor.

Gelen oyuncularla birlikte rekabet arttı. Kazanmak önemli. Kazanmak bizi hızlandırıyor. Ulaşılabilir hedefi net şekilde söyledik. 3. ya da 4. olmak ve Avrupa'ya gitmek. Daha iyisini yapabilir miyiz, yapabiliriz.

Oyuncuların durumu iyi ve enerjileri yüksek. Bir yandan bugünün planlamasını bir yandan da yeni sezonun planlamasını yapıyoruz.

Pazartesi günü İstanbul'da başkanımızla birlikteydik. Yeni sezon için .çalışmalar yapılıyor. Bütçeye bakıyoruz. Oyunculara bakıyoruz. Kısa vadeli planlarla ilgili bir açıklama da yaparız. Şu anda çalışmalar sağlıklı gidiyor.

Eldeki oyunculardan maksimum fayda almak istiyoruz. Afrika Kupası'ndan gelen oyuncuların fiziksel olarak durumlar var. Takımda kalmalarıyla ive istekleriyle ilgili olarak konuşacağız.

Orsic antrenmanların bazı bölümlerinde yer alıyor. Bir aksilik olmazsa, Mart'ın 15'inden sonraki süreçte faydalanacağız. Sezon başında takımın en net transferlerinden biriydi. 7 ay süreyle faydalanamadık. O da gelince rekabet daha iyi olacak.

Meunier'in kalitesini konuşmaya gerek. Hedefi yeniden Belçika Milli Takımı'nda olmak. Çok iyi çalışıyor. Çabuk adapte oldu, umarım böyle devam eder.

Adana Demirspor geçiş döneminden çıkıyor. İyi transferler yaptılar. Başlarında da deneyimli bir teknik adam var. Zor maç olacak. Rakibi daha iyi baskı altına almak için taraftarlara ihtiyacımız var. Maça gelip bize yardımcı olursalar daha mutlu olacağız. Önce Adana Demir maçı, sonra kupa maçına bakacağız.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler