Trabzonspor’da Arif Boşluk basın karşısına çıktı: “Oldum dersem biterim”

Trabzonspor’un genç oyuncusu Arif Boşluk, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Trabzonspor’un altyapısından çıkardığı Arif Boşluk, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Soruları yanıtlayan Arif’in cevapları şu şekilde oldu:

Arkadaşlar ne düşünüyor bilmiyorum ama kendi adıma rahatım. Üzerimde telaş yok. Hoca bana değer veriyor. Kötü oynasam da benim yüzümden oldu diyor ve benim üzerimdeki baskıyı alıyor. İnşallah kötü oynamıyorumdur. Arkadaşların rahat olması gerekiyor. Hiçbiri kötü değil. Hocamız zaten altyapıya önem veriyor. Hepsine güveniyorum benim.

Trabzonspor’da Arif Boşluk basın karşısına çıktı: “Oldum dersem biterim”

“BİR ŞEY DEMESİNE GEREK YOK, HEPİMİZ ONU İZLİYORUZ”
Hepsi olumlu konuşuyor. Eksiklerimi de söylüyorlar. Hamsik zaten dünya yıldızı. Bir şey demesine gerek yok hepimiz onu izliyoruz. Ne derlerse yapmaya çalışıyoruz.

“ŞANS BANA GÜLDÜ”
Her zaman şans bekliyoruz. Biraz da önümüzdeki oyunculara bağlı olarak bize şans doğuyor. Ahmetcan Kaplan geldi oynadı transferini yaptı. Oyuncu gününde ve değerlendirebiliyorsa devam ediyor ama değerlendiremiyorsa sönüp gidiyor. İnşallah herkes değerlendirir. Şans bana güldü. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

“EKSİKLERİM OLDUĞUNU BİLİYORUM”
Eksiklerimin olduğunu biliyorum. Beni burada tutup tutmamak hocanın elinde. O nasıl uygun görürse öyle oynamaya devam edeceğim.

Trabzonspor’da Arif Boşluk basın karşısına çıktı: “Oldum dersem biterim”

“SENEYE BÖYLE OLMAYACAK”
Trabzonspor taraftarı çok güzel bir taraftar. İyi olduğunda destekçi olan bir taraftar. Bizi de üzüyor stadı boş görmek. Geçen sene doluydu, daha iyiydi. Şuan olduğumuz yerden dolayı böyle belki ama ben seneye böyle olmayacağını düşünüyorum.

“KENDİNE GÜVENDİĞİNDE HER ŞEY OLUVERİYOR”
Hepimiz ekstra çalışıyoruz. Yoğun antrenmanlar varsa ekstra çalışamıyoruz. Şimdi gelen hocalarımız çok yardımcı oluyor. Maçlarımız biraz yoğun o yüzden biraz daha sakin antrenman yapıyorum. Altyapıdan geldiğimden beri çalışmaya devam ediyorum. Oldum dediğim an kaybettiğim an. Biri sana bağırdığında ben bunu yapamam diyorsan o antrenman kötü geçiyor. Kendine güvendiğinde her şey oluveriyor.

“ALABA’YI SEVİYORUM”
Alaba’yı örnek görüyorum. O şuan stoper oynuyor. Belki ben de öyle olurum. Alfonso Davies’i örnek alıyorum ama küçüklüğümden beri Alaba’yı seviyorum.

“EN BÜYÜK HAYALİM TRABZONSPOR’DA OYNAMAKTI”
En sevdiğim lig Premier Lig ama Allah neyi nasip ederse o. En büyük hayalim Trabzonspor’da oynamaktı. Şuan bir süre daha onu devam ettireceğim sonrası nasip.

“UNUTAMADIĞIM BİRDEN FAZLA MAÇ VAR”
Altyapıda unutamadığım birden fazla maç var. Şampiyon oldum ben. İlk maçım Hull City’e karşı hazırlık maçıydı. Ondan sonra hiç o kadar heyecanlanmadım. Samsun maçı, Fenerbahçe maçı… hepsi heyecan verici ama fazla da heyecanlı değilim.

"KAZANMAK İSTERDİM"
Çok farklı bir duyguydu. Kadıköy’de çıktık. İlk derbi maçımı kazanmak isterdim. Talihsizlik oldu. İnşallah bir dahakine.

"DAHA DA FORMAYI VERMEM"
Altyapıda milli takıma gittim ama genelde talihsiz geçti. İlk hedefim Ümit Milli. Sonra da A Milli. Oynamak istiyorum. Neden ben olmayayım sol bek. Beni oraya uygun görürlerse daha da formayı vermem.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor