Trabzonspor'da alternatif yabancı hoca!

Bordo mavili kulüp alternatifler üzerinde de duruyor

Trabzonspor'da alternatif yabancı hoca!
Haber61 Spor Servisi - ÖZEL

Trabzonspor'da Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışı başladı.

Bordo mavili takımda Başkan Muharrem Usta'nın ilk olarak Fatih Terim ismi üzerinde durduğu belirtilirken diğer taraftan alternatif seçeneklerin de gündeme geldiği öğrenildi. Yönetim ile görüşme yapan Usta'nın, Terim dışındaki isimler için de görüş aldığı ve yabancı hoca tercihinin de ciddi şekilde düşünülmeye başladığı kaydedildi.

Başkan Usta ile yönetim arasında yapılan görüşmede, yabancı bir teknik direktörü göreve getirerek yanına yardımcı antrenör olarak Trabzonspor'un eski futbolcularından iki ismi yerleştirip bir teknik kadro oluşturma fikrinin de ön plana çıktığı öğrenildi.

Özellikle Fatih Terim'den gelecek cevaba göre hareket etmeyi planlayan Usta'nın yabancı teknik direktör planını alternatifte beklettiği belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler