Trabzonspor'da alacak ÇEKİ!

Haber61.net / Spor Servisi - Dün ortaya atılan bazı yabancı oyuncuların kulüpten paralarını alamadıkları gerekçesi ile serbest kaldıkları haberleri gündeme bomba gibi düşmüş ve Bordo mavili kulüpten yapılan açıklama ile bu haberler yalanlanmıştı.Alacak kr

Trabzonspor'da alacak ÇEKİ!

Haber61.net / Spor Servisi - Dün ortaya atılan bazı yabancı oyuncuların kulüpten paralarını alamadıkları gerekçesi ile serbest kaldıkları haberleri gündeme bomba gibi düşmüş ve Bordo mavili kulüpten yapılan açıklama ile bu haberler yalanlanmıştı.

Alacak krizinde kulübün oyunculara 2-3 aydır ödeme yapamadığı ortaya çıkmış ancak oyuncuların durumu şikayet etmediği için herhangi bir sıkıntı yaşanmadığı belirtilmişti.

Haber61.net'in edindiği bilgiye yaşanan krizin, alacağı bulunan oyuncular ile görüşme yapılarak ve bu görüşme sonucunda oyunculara ileri tarihli çekler verilerek aşıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor