Trabzonspor'da aile vurgusu

Trabzonspor yeni gelen transferlere aile vurgusunu aşılıyor

Trabzonspor'da aile vurgusu

Trabzonspor'da aile vurgusu ön plana çıktı. Bordo-mavililer'de yeni gelen transferleri önce takım arkadaşlarıyla tanıştırıyor ardından ise "Ailemize hoş geldin" deniyor.

Trabzonspor kulübünde son dönemde verilen mesajlar geçtiğimiz sezon olduğu gibi "Aile" vurgusunun ön planda olacağını gösterdi. Başkan Ahmet Ağaoğlu'na destek vermek için forma alan teknik heyet ve futbolcuların takımı sahiplendiklerini ön plana çıkarken, yeni gelen her futbolcu önce takım arkadaşları ile tanıştırılıyor ardından da "Ailemize hoş geldiniz" vurgusu yapılıyor. Yerli oyuncuların birçoğu bu vurguyu hemen benimserken yabancı transferlerden Andusic ve Avdijaj'a, "Aile vurgusu" özellikle anlatıldı ve burada yaşanabilecek her sorunun aile içerisinde çözüleceği, her başarının da bireysel değil aile olarak kazanıldığı belirtildi. Yabancılara yardımcı olunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor