Trabzonspor'da aidat ödeme zorluğu

Trabzonspor'da Aralık ayındaki kongre öncesi üyelerin oy kullanabilmesi için gerekli aidatlarını yatıracağı son gün olan 30 Eylül'e kısa bir süre kaldı. Üyeler aidatlarını banka yoluyla ödeyebildikleri gibi internetten de Trabzonspor resmi sitesi üzerinde

Trabzonspor'da aidat ödeme zorluğu

Trabzonspor'da Aralık ayındaki kongre öncesi üyelerin oy kullanabilmesi için gerekli aidatlarını yatıracağı son gün olan 30 Eylül'e kısa bir süre kaldı. Üyeler aidatlarını banka yoluyla ödeyebildikleri gibi internetten de Trabzonspor resmi sitesi üzerinden ödeme gerçekleştirebiliyor.

Ancak bu noktada ilginç bir gelişme yaşandı. Seçimleri erteleyebilmek adına herşeyi yapan ve bunu yönetim olarak da doğrulayan Trabzonspor yönetimi bu kez de aidat ödemelerinde zorluk çıkardı. Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Trabzonspor'un önceki kongresinde başkan adayı olan Metin Atasoy da Trabzonspor yönetiminin aidatları ödemede üyelere bilerek zorluk çıkardığını öne sürdü.

Daha önce oldukça kolay yapılan Trabzonspor sitesi üzerindeki ödeme sistemine bazı zorunlu bilgilerin eklenmesi nedeniyle tepki gösteren Atasoy, bu hareketin "Yönetimin korkusu" nedeniyle yapıldığını söyledi.

Atasoy sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

KORKUNUNDA ONURU VARDIR...!

Trabzonspor üyeleri şu andan itibaren aidatlarını ancak üye nosunu,doğum tarihini,vatandaşlık numarasını yetmemiş gibi güvenlik kodunu yazarak ödeyebilecekler.SAYIN TRABZONSPOR YÖNETİMİ,Oldu olacak,analarımızın kızlık soyadlarınıda sorsaydınız.

Dünyanın hiçbiryerinde aidatını ödeyeceklere böyle seçim ahlaksızlığı içeren sorular sorulmaz ve zorluklar çıkarılmaz.

Ben vatandaşlık numaralarını bilmediğim için çocuklarımın aidatını ödeyemeyeceğim mi Sayın İHO.

Size hatırlatmak isterimki Hacıosmanoğlu,korkununda bir onuru vardır ama hiçbir korkunun ecele faydası yoktur ve o koltukta aralıktan sonra asla oturamayacaksınız.

Bize haketmediğimiz hertürlü kaosu yaşatan bu yönetimden kurtulmak için;Tüm Trabzonspor üyelerinden aidatlarını yatırmalarını rica ediyorum.

SAYGI VE SEVGİLERİMLE

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor