Trabzonspor'da Ahmet Çubukçu’dan rehavet vurgusu

Trabzonspor'da Asbaşkan Ahmet Çubukçu Alanyaspor karşılaşması için rehavet uyarısı yaptı.
Trabzonspor'da Ahmet Çubukçu’dan rehavet vurgusu

Haber: Tuncay Lakot: Trabzonspor’da ligde alınan seri galibiyetler yüzleri güldürürken serinin devam etmesi arzulanıyor.


Bordo - mavili ekip 2. Yarıda çıktığı dört maçtan 12 puan alarak üst sıralara tırmanışını sürdürürken Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu Haber61 - Spor Servisine yaptığı açıklamada "ilk yarı bizim için biraz sıkıntılı geçse de devre arası yapılan nokta transferlerle takımımız iyi bir hava ve çıkış yakaladı. Bu serileri devam ettirmek istiyoruz. Önümüzde zorlu Alanyaspor maçı var. Evimizde oynayacağımız bu maçta seyirci desteğini arkamıza alarak galip gelmek istiyoruz" dedi.

Alınan galibiyetlerle rehavete kapılmayacaklarını belirten Çubukçu, "rehavet ortamının oluşmaması için var gücümüzle çalışıyoruz. Bütün karşılaşmaları tek tek değerlendiriyoruz ve bu doğrultu da hareket ediyoruz. Alanyaspor maçını kazanıp Konyaspor maçına bakacağız" şeklinde konuştu.

Öncelikli hedeflerinin Avrupa Kupalarına katılmak olduğunu dile getiren Çubukçu, "puan sıralamasında üstümüzde yer alan takımların geçtiğimiz hafta puan kayıpları yaşamaları ve bizimde deplasmanda galip gelmemiz onlara yaklaşma adına iyi bir fırsat yakalamamıza sebep oldu. Onların puan kaybettiği haftalarda bizim mutlak kazanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı..

Taraftarların Pazartesi günü oynanacak Alanyaspor maçında takımı yalnız bırakmamalarını isteyen Çubukçu herkesi tribünleri doldurmaya davet etti.
 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir