Trabzonspor'da Ağaoğlu yönetiminin önemli isminden dikkat çeken açıklama

Trabzonspor’da Ahmet Ağaoğlu yönetiminde görev alan Yaşar Kibar Güven, Haber61’e önemli açıklamada bulundu.

Trabzonspor’da Olağanüstü Kongre’nin ilk günü gerçekleştirildi. Ağaoğlu yönetimi ibra edilirken, Ağaoğlu ile birlikte yol yürüyen Yaşar Kibar Güven’den dikkat çeken açıklamalar geldi.

Haber61’in sorularını yanıtlayan Yaşar Kibar Güven şöyle konuştu;

"AĞAOĞLU İYİ BİR BAŞKANLIK ÖRNEĞİ OLDU"

"Trabzonspor'da 4-5 yıl önce önüne hedef koyan bir başkan vardı. 4 yıl sabredin, şampiyonluğa oynayacağız dedi. Dediklerinin de hepsini yerine getirdi. 4 kupa alındı. Güzel geçen bir 4 yıl oldu. Maddi sıkıntılar da oldu. Bunlar da zamanla aşıldı. Ahmet Ağaoğlu'nun yoğun çalışma temposu oldu. Neler çektiğini biz gördük. Fedakarlıklarını gördük. Maçlara, mahkemelere yorgun argın şekilde gitti. İyi bir başkanlık örneği oldu. Biz de gerekli desteği vererek yükünü hafifletmeye çalıştık."

"MOTİVASYON DÜŞÜKLÜĞÜ OLDU"

"Nasıl buraya geldik? Futbol işte. Bana göre takımın Şampiyonlar Ligi'ne katılmaması sonrası, futbolcular burayı vitrin gördüğü için motivasyon bozukluğu yaşadı."

"Çabuk hareket eden bir şehrin insanlarıyız. Henüz 3-4. haftada taraftarda da motivasyon yoktu. Tribünler boştu, Kasımpaşa'yı yensek lider olacaktık. Islıklanmalar oldu. Motivasyonlar sırf futbolcularda değil, taraftarda da düştü. Bu sebeple de bu sürece gelindi."

"YÖNETİMİ EKONOMİK SIKINTILAR BÖLDÜ"

"Yönetimi ekonomik sıkıntılar böldü. İnşallah Ertuğrul Doğan ve ekibi bunun üstesinden gelir. Beklentimiz, Trabzonspor'un zarar görmemesi. İnşallah bu sene bir kupa alır, seneye de şampiyonluğa oynarız. Yeni arkadaşlara başarılar diliyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor