Trabzonspor'da Adana Demirspor maçı öncesi ilk 11 netleşmeye başladı

Trabzonspor Lig'in 27. haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geleceği maçta ilk 11'i netleşmeye başladı.

Trabzonspor'da  Adana Demirspor maçı öncesi ilk 11 netleşmeye başladı

Trabzonspor, Süper Lig'in 27. haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. 25 Şubat Pazar günü saat 16:00'da Papara Park'ta düzenlenecek olan mücadele öncesinde takım kadrosu şekillenmeye başladı.

Takımın kalecisi ve kaptanı Uğurcan Çakır olacak. Defansın sağ kanadında Thomas Meunier, sol kanadında ise Eren Elmalı yer alacak. Savunma merkezinde Stefano Denswil'in oynaması kesin gibi görünüyor.

Adalesindeki problem nedeniyle son antrenmana katılamayan Joaquin Fernandez'in durumu belirsiz. Eğer Fernandez oynayamazsa, Denswil'in yanında Benkovic veya Baniya'dan birisi forma giyebilir.

Orta sahanın merkezinde Batista Mendy görev yapacak. Kas spazmı çeken Berat Özdemir'in durumu ise maça yetiştirilmeye çalışılıyor. Eğer Berat maçta yer alamazsa, Umut Güneş'in oynayacağı tahmin ediliyor.

Kanat pozisyonlarında bir değişiklik beklenmiyor; sağ kanatta Visca, sol kanatta ise Trezeguet'nin oynaması neredeyse kesin. Oyun kurucu pozisyonu ve forvet hattında ise teknik direktör Abdullah Avcı'nın kararı önem taşıyacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler