Trabzonspor'da abdullah Avcı'nın gözüne giremedi! İtalyanlar peşine düştü

Trabzonspor'un sezon başı kadrosuna kattığı Rayyan Baniya için İtalyanlar harekete geçti.

Trabzonspor'da abdullah Avcı'nın gözüne giremedi! İtalyanlar peşine düştü

Trabzonspor'un geçen sezon Karagümrük'ten 2 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Rayyan Baniya için İtalya'dan talip var. Abdullah Avcı'nın gözüne giremeyen ve son 8 haftadır forma şansı bulamayan 25 yaşındaki Baniya'nın, İtalya Serie A ve Serie B ekiplerinin ilgisini çektiği belirtildi.

Bologna doğumlu olması nedeniyle İtalyan yerli statüsünden faydalanan ve 1.94 boyundaki stoper, Trabzonspor tarafından belirlenen 3-3.5 milyon euro'luk bir transfer bedeli ile yeni sezonda İtalya yolcusu olabilir. Rayyan'ın menajeri birden fazla İtalyan kulübüyle görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.

A milli takıma kadar yükselmiş olan ve teknik direktör Abdullah Avcı'nın rotasyonunda yer bulamayan Baniya'nın, 2027 sezonu sonuna dek süren sözleşmesine rağmen gelecek sezon Serie A'da sahne alması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor