Trabzonspor'da Pepe Alanyaspor maçına yetişecek mi? Açıklama geldi

Trabzonspor'da Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Avcı, Nicolas Pepe ile ilgili olarak konuştu. Avcı'nın açıklaması şu şekilde;

Pepe ile görüşme yaptım. Dünden beri adım adım takımla birlikte olmaya başladı. Özel oyuncu. Bize iyi maçlar da kazandıracak. Sakatlanmadan en iyi şekilde antrenman ve maç süresini planlayarak hareket edeceğiz. Pazara kadar bir şey söylemek istemiyorum. Pazar günü doktorla konuştuktan sonra Pepe ile ilgili bir şey söylenebilir.

Onuachu ve Mendy potansiyel oyuncular. Trabzon’da kendilerini kabul ettirdiler. Takım kalitesini yukarıya çektiler. Onlarla da görüşme yaptım. Takıma yardımcı olmak istiyorlar. Oyunda neler yapabileceğimizi, oyuncularımızla birlikte tekrar sunumlarımızı yapıp mevcutta çalışmadıklarımızı da pratikte çalışarak Pazartesi günü eksiksiz maça çıkmak istiyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler