Trabzonspor'da o isimlere yakın takip!

Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, bordo mavili takımda ikinci dönemine zor bir fikstür ile başlayacak.

Trabzonspor'da o isimlere yakın takip!

Nenad Bjelica yönetiminde sezona istediği girişi yapamayan Trabzonspor, daha önce şampiyonluk yaşadığı hocası Abdullah Avcı ile yeniden üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

Deneyimli çalıştırıcıyı ise bu hedef doğrultusunda zorlu bir fikstür bekliyor.

BORDO-MAVİLİLER ARA VERMİYOR
Perşembe günü Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde toplanan ve Abdullah Avcı yönetiminde ilk idmanına çıkan Bordo-Mavililer, yoğun tempoda çalışıyor.

Trabzonspor dün de taktik ağırlıklı bir prova gerçekleştirdi. Antrenman çift kale maçla sona erdi. Pazartesi günü Papara Park’ta oynanacak Alanyaspor maçına kadar mevcut oyun anlayışını biraz da olsa değiştirmek isteyen Abdullah Avcı ve ekibi, oyuncu grubuyla sürekli toplantılar yapıyor.

MİLLİ OYUNCULARA YAKIN TAKİP
A Milli Takım’a giden Uğurcan Çakır, Eren Elmalı ve Baniya’nın yarın Trabzon’da olmaları baklenirken, Bakasetas, Kourbelis ve Fountas’ı kadrosunda bulunduran Yunanistan, bugün Hollanda ile çok kritik bir maça çıkacak.

Denswil’li Surinam Grenada’yı konuk edecek, Trezeguet’li Mısır da yine bugün Cezayir’le hazırlık karşılaşması oynayacak. Bardhi’nin kaptanlığını yaptığı Kuzey Makedonya ise yarın Ermenistan’la özel maçta karşılaşacak.

Teknik ekip, milli oyuncuların durumunu yakından takip ederken, hafta ortasından itibaren herkesin idmanda olması bekleniyor.

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler