Trabzonspor’da Abdullah Avcı “Neden oynanıyor demeyin...”

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, maçtan önce açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, sosyal medya hesabından Abdullah Avcı’nın maçtan önce yaptığı açıklamayı paylaştı.

Bordo mavili teknik adam, depremzedelere ve tüm Türkiye’ye moral olması istenen maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Fırtına'nın “Yaşananlardan sonra, bir cümle kurmak dahi zor geliyor. Kelimeler boğazımızda düğümleniyor… 

Pes etmekle, yeniden yaşama sarılmak arasında gidip gelen vatandaşlarımıza bir tebessüm, bir nefes alma bahanesi olmak istiyoruz.” notuyla paylaştığı videoda Abdullah Avcı şunları söyledi:

Merhaba, zor ama önemli bir maça çıkmak için hazırlanıyoruz. Yaşananlardan sonra bir cümle kurmak dahi zor geliyor.Kelimeler boğazımızda düğümleniyor.Diğer yandan pes etmeklei yeniden yaşama sarılmak arasında gidip gelen vatandaşlarımıza bir tebessüm bir nefes alma bahanesi olmak istiyoruz. 6 Şubat'tan sonra artık futbolun ne olduğunu hatırlamalıyız. Futbolun içinde rekabet var. Kazanmak var. Kaybetmek var.

Ama futbol yalnızca bu değil. Bu sadece oyunun bir kısmı. Futbol öyle bir güç ki düne kadar ezeli rakip dediğimiz insanları bugün bir farkındalıkla evimizde ağırlıyoruz. En olağanüstü dostlukları futbol sayesinde kuruyoruz. Böyle günler geliyor en büyük felaketlerin panzehiri oluyor. Bir kaç saat sonra Basel ile oynayacağız.

Ülkemizde yaşananları en hızlı en yapıcı en etkili şekilde duyurmak, yaralarımızı sarmak, destek istemek, moral vermek için futbolun gücünü kullanacağız. Bu yüzden bu maç "Neden oynanıyor?" demeyin. İyi ki oynanıyor deyin. Futbolun birleştirici gücünü iyilik adına kullanmamıza yardım edin. İyi ki futbol var. "

Haber61 - Spor Servisi -

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor