Trabzonspor'da Abdullah Avcı açıkladı! "Çok enteresan şeyler yaşıyoruz"

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, Kayserispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı açıkladı! "Çok enteresan şeyler yaşıyoruz"

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 33. hafta mücadelesinde Kayserispor'a konuk oldu.

Bordo mavililer, Enis Destan ve Nicolas Pepe'nin golleriyle Kayserispor deplasmanından 2-1 galip ayrıldı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı şu ifadeleri kullandı;

Sivas maçından çıkmak gerek. Sivas maçında 2 pozisyonla mağlup olduk. İyi oyunla kaybetmiştik.

Bu maça gelirsek, rakip bulunduğu konumdan bir an önce çıkmak istiyordu. Neler yaparız diye hafta boyu çalıştık. Oyunun bütününde doğru organizasyonlar yaptık. Çok gereksiz hatalar da oldu ama ciddi bir şey vermedik oyun içinde.

Maçı belki daha farklı yere getirebilirdik. Enis ve Pepe'nin performansı, diğer oyuncuların organizasyona yardımları oldu. Bugün itibarıyla takıma teşekkür ederim.

Bu sene itibarıyla çok enteresan şeyler yaşadık. Yediğimiz gol anında çok kızdım. Denswil müsaitti. Oradaki organizasyonu öne oynamak gerekti. Uğurcan asist yapmıştı, bir de gol yedirdi. Eşitlenmiş oldu. Anları nasıl oynarız diye çıkarabileceğimiz durumlar var.

Hedef 3. olmak. Bugün bir hafta daha geride kaldı. Hem 3. olmak hem de kupa hedefine talibiz. Ciddi bir takımla oynayacağız. Zihinsel ve fiziksel olarak toparlanıp Karagümrük maçına odaklanmalıyız. Kenetlenme zamanı. Taraftarın destekleriyle Trabzonspor hedeflerine ulaşmak istiyor.

Çalıştığımız pozisyonlar vardı. Goller bulduk. Thomas asistlerine devam ediyor. Çakır'ın 2. goldeki pası, bu topları atan en iyi kalecilerden biri. Enis'in hava hakimiyeti var. Pepe'nin de inanılmaz koşuşu ve teknik kapasitesi var. Güzel bir gol oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor