Trabzonspor'da Abdullah Avcı maç sonu açıkladı! "Bunlara alışmak gerek..."

Trabzonspor'da Abdullah Avcı maç sonu açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 14. hafta mücadelesinde Kayserispor'a 1-0 mağlup oldu.

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Direktör Abdullah Avcı, oyundan çıkarken ıslıklanan Abdülkadir Ömür olmak üzere birçok konuda açıklalmalarda bulundu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

"SÜREKİ HATIRLAMAK GEREK"

Bugün Dünya Engelliler Günü. Bunu kutlayalım. Sadece bugün de değil, sürekli hatırlayıp destek olmak gerek.

"KAZANSAK DA BUNLARI SÖYLEYECEKTİM"

6 maç oldu geleli, ilk kez kaybettik. Oyun olarak da performans olarak da kötüydük. Maç da kötüydü. Bireysel olarak ve oyun olarak geldiğimiz günden bu yana en sıkıntılı maçtı. Hep şu ifadeyi kullandım. Çok tekrar yapmak gerek. Kazansak da bunları söyleyecektim. Organizasyon ve kaliteyi yükseltmek gerek.

Bireysel olarak çok kötüydük. Performans şık durmadı. Çalışmaya ve geliştirmeye devam edeceğiz. Devre arası ve sezon sonuna hazırlık yapacağız. Tekrarlar yapmaya devam etmemiz gerek.

"SEZON ARASI VE SONU DEĞERLENDİRMELER YAPACAĞIZ"

Oyun ve oyuncu performansını değiştirmek ve geliştirmek gerek. Bunun değerlendirmesini sizler de yapıyorsunuz. Visca, Onuachu, Pepe, Trezeguet, Baka ve Ömür. Performansların düşük olduğunu görüyorsunuz. Kazanırken de söyledik, geliştirmemiz gereken şeyler var. Sezon arası ve sonu değerlendirmeler yapacağız.

Daha dengeli bir duruma gidiyorduk. Kazanıyorduk ya da kaybetmiyorduk. Ama bugün çok kötüydük. Bazen doğrularımız oldu ama mevcudu nereye çekebilir, sezon arası ve sonu göreceğiz.

"ALKIŞ DA ALACAK, TEPKİ DE..."

Trabzonspor taraftarı yoğun duygular yaşayabiliyor. Pepe de Ömür de Trabzonspor oyuncusu. Alkış da alacak, tepki de. Bunlar oyunun içinde var. Bunlara alışmak durumundayız.

Pepe'nin sağlık durumu için net bilgi almadık. Doktorla konuşacağım. Yarın MR'dan sonra daha net belli olur.

"UMUT GÜNEŞ'İ DOĞRU ŞEKİLDE KULLANMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Burası büyük camia. Anadolu'dan gelen futbolcuların bu tür camialarda hissettiği baskılar farklıdır. Bugün Umut Güneş ilk kez süre aldı. Doğru şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Gelecek vadeden bir oyuncuyu. Yerli ve yetenekli, zaman için de ne yapabileceği daha net görünür.

"KALİTEYİ NASIL ARTIRABİLİRİZ DİYE BAKACAĞIZ"

Fenerbahçe maçının stratejisiydi başka. Bugün 6 maçın en kötüsünü oynadık. Sivas maçında oyunun başında geri düştüğümüz oldu ama cevap verdik. Hatta 2-2'den sonra maçı bile koparabilirdik. Bugünü ne oyun ve oyuncu performansı olarak hiçbir değerlendirmesi yok. Devre arası ve sezon sonu kaliteyi nasıl artırabiliriz diye bakacağız. Süreci doğru tespitler yaparak, taraftarların desteği ile en iyi hale getirmeye çalışacağız.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
50 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler