Trabzonspor'da Abdullah Avcı istifa tezahüratları için ne söyledi?

Trabzonspor'da kaybedilen Ümraniyespor karşılaşması sonrasında konuşan teknik direktör Abdullah Avcı istifa tezahüratları için neler söyledi.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı istifa tezahüratları için ne söyledi?

Trabzonspor, Süper Lig'in 24. haftasında evinde Ümraniyespor'u ağırladı.

Karşılaşmayı 2-1 kaybeden bordo mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şu ifadeleri kullandı:

Başkan ile yönetimin aldığı karar camiaya hayırlı olsun. Bizler personeller kulüplerden zamanla ayrılabiliriz. Esas olan Trabzonspor ve taraftarıdır. Bence en güzel tarafı camianın beklediği şampiyonluk Ahmet Ağaoğlu, Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu harika şekilde yaşamışlardır. Bugün tarihte her zaman güzellikle anılacaktır. Ben de Başkana beraber yakaladığımız başarıdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

Trabzonspor camiası başkanını seçecek ve yoluna devam edecektir. Biz profesyoneller başkan ve yöneticilerle imzalar atıyoruz. Ama sonuçta hizmeti Trabzonspor kulübüne yapıyoruz. Burada esas olan Trabzonspor’dur. Bunu yaparken de en iyi şekilde hizmet edebilmek. Trabzon’da bulunan kültürü daha iyi hale getirmek için çalışıyoruz.

Yunanistan, tren kazası. Bizim de oyuncularımız var oralı. Başsağlığı diliyorum. Biz de depremde sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz. Onlar da bize destek veriyor. Türk futboluna hizmet etmiş Ziya Şengül’e başsağlığı diliyorum.

Ümraniyespor’u sene başından beri oyun olarak hiçbir zaman kaybetmedikleri ve skor olarak alamadıkları ama oyun anlamında hem Ümraniyespor’u hem Recep hocayı tebrik ediyorum.

Oyuna gelecek olursak. Bugünün ilk 45 dakikası. 6 net pozisyon. Oyunu domine eden. Bu kadar net bir maç olmamıştı. Oyunu oynadıkça, kaçırdıkça kırılma anları veya özgüven kayıpları sahanın içinde olabiliyor.

Organizasyon olarak deniyoruz. Her şeyi deniyoruz. Sonra ikinci yarı rakip bir değişiklik yapıyor. Oyunu tekrar tahmin etmeye çalışırken 6. dakikada ilk gelen merkezden şut, golü yiyoruz. Golü kaçırınca nasıl kırılmalar başlıyorsa yedikten sonra da kırılmalar başlıyor.

Üzgünüz. Kendi evimizde 36 maç sonra kaybetmek bizi hakikaten çok üzdü. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Bazen çok enteresan durumlar da yaşanabiliyor. Bakasetas’ın dün antrenmanda sakatlandığı. Bunlar bir savunma şekli değil ama son dakikada değişiklikler oluyor. Edin Visca ve Marek haftaya dönecekler. Vitor yok. Böyle bir durumda bile oyunu domine edip fırsatları değerlendiremeyince oyun sana olumsuz olarak dönüyor.

Önümüzde çok önemli bir kupa hedefi var ve maç kazanmak var. Buradan kafamızı nasıl kaldıracağız bunu en iyi şekilde yapmaya çalışacağız.

PROTESTO
Protesto bunun içinde var. Ama ben bunu daha önce de ifade ettim. Oyunun içinde protesto beni veya oyuncuyu tekrar oyuna sokmuyor. Protesto zaten yapılacak ama oyunun sonunda yapılması daha doğru olur diye düşünüyorum. Bizim için de var bu. Burada söyleyeceğim şudur. Trabzonspor ailesine, camiasına zarar verecek hiçbir şey yapmam. Bunu herkes böyle bilsin. Bunu yönetim ve ben kendi içimizde değerlendiririz.

TREZEGUET
Bazen işler ters gider ya. Henüz sağlıklı bilgi almadım. Sağlık ile ilgili bilgi almadım. Yarın alırım. Bakasetas’ın önümüzdeki hafta olup olmayacağı belli değil. Marek ile Edin önümüzdeki hafta bizlerle olma ihtimalleri var.

OYUNU DURDURMA SÖYLEMİ
Hocayı iyi tanıyorum. Böyle bir şey söyleyecek biri değil. Oyunun akışına müdahale edecek biri değil. Hakemin de iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Oyunun sürecini oraya bağlamak istemiyorum.

VİTOR HUGO
Basel maçında çıkmasının sebebi ayak bileğinde esneme oldu. Aynı zamanda şöyle bir durumu var. Annesi son evrede. Pazartesi veya Salı günü bizimle beraber olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor