Trabzonspor'da Abdullah Avcı, İsmail Kartal'a iki kez söylemiş! "Taraftarları tahrik ediyor"

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçeli oyuncunun taraftarları tahrik ettiğini İsmail Kartal'a devre arası ve maç sonu açıklamış.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, İsmail Kartal'a iki kez söylemiş! "Taraftarları tahrik ediyor"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın Fenerbahçe maçının devre arasında yıldız futbolcudan şikayetçi olduğu ortaya çıktı.

Süper Lig 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar gündemde yer alırken, mücadelenin devre arasında yaşanmanlar ortaya çıktı.

FENERBAHÇELİ FUTBOLCUYU ŞİKAYET ETTİ

Bordo-mavili hocanın ilk devrenin ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’la soyunma odası koridorunda bir araya geldiği ve yedek kulübesinde yer alan Oosterwolde’yi şikayet ettiği aktarıldı.

'HAREKETLERİNE SON VERSİN'

Oosterwolde’nin ilginç hareketlerle Trabzonsporlu taraftarları tahrik ettiğini savunan Abdullah Avcı’nın, “İsmail hocam, Oosterwolde’yi görmüyor musunuz? Sürekli taraftarları tahrik ediyor. Lütfen bu hareketlerine bir son versin” ifadelerini kullandığı bildirildi.

Hollandalı futbolcuya uyarıda bulunacağını söyleyen İsmail Kartal’ın daha sonra Abdullah Avcı ile birlikte soyunma odasına kadar yürüdüğü belirtildi.

Sakatlık sorunu yaşayan Serdar Aziz’in yerine devre arasında oyuna dahil olan Jayden Oosterwolde’nin maçtan sonra tribünleri tahrik etmeyi sürdürdüğü vurgulandı. Abdullah Avcı’nın karşılaşmanın ardından Hollandalı oyuncudan bir kez daha şikayetçi olduğu ve tepkisini dile getirdiği kaydedildi.

Kaynak:Milliyet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor