Trabzonspor’da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlandı

Trabzonspor Kulübü’nde görev yapan kadın personeller için 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla program düzenlendi. Etkinlikte kadın çalışanlara günün anısına hediyeler takdim edildi.
Trabzonspor’da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlandı

Trabzonspor Kulübü’nde görev yapan kadın personellerin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, düzenlenen programla kutlandı. Kadın komisyonu ve kadın çalışanların katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda kadınların çalışma hayatındaki emeği ve katkısına dikkat çekildi.

trabzonsporda-8-mart-dunya-emekci-kadinlar-gunu-kutlandi

Kadın çalışanlar için özel program

Kadın komisyonu ve kadın çalışanların katılımıyla gerçekleştirilen yemek organizasyonunun ardından Genel Müdür Yardımcısı Funda Dağıstanlı, günün anısına hazırlanan hediyeleri personele takdim etti.

Programda kısa bir konuşma yapan Dağıstanlı, kadınların çalışma hayatındaki önemine vurgu yaptı.

Dağıstanlı konuşmasında, “Kadınların azmi ve üretkenliği kurumların gelişiminde büyük bir güçtür. Emekleriyle hayatın her alanına değer katan tüm kadınların Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Sponsorlara teşekkür

Organizasyonun gerçekleştirilmesine sağladıkları katkı ve destek dolayısıyla Damat ve Dedeman Otel’e teşekkür edildi.

trabzonsporda-8-mart-dunya-emekci-kadinlar-gunu-kutlandi

Gözde Atasoy’dan 8 Mart mesajı

Trabzonspor Kulübü Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gözde Atasoy da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Atasoy mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Kadınlar, toplumsal hayatın her alanında emekleri, üretkenlikleri ve kararlılıklarıyla geleceğin inşasında önemli bir rol üstlenmektedir. Aileden eğitime, çalışma hayatından spora kadar uzanan geniş bir yelpazede kadınların ortaya koyduğu katkı, toplumların gelişimi ve ilerlemesi açısından büyük bir değer taşımaktadır.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi; “Dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir.” Bu söz, kadınların hayatın her alanındaki belirleyici rolünü ve toplumsal gelişimdeki vazgeçilmez yerini en güçlü şekilde ortaya koymaktadır.

 

Bugün spor dünyasında da kadınların emeği ve varlığı her geçen gün daha görünür hale gelmektedir. Kadın sporcularımızın elde ettiği başarılar, sporun farklı alanlarında görev yapan kadın profesyonellerin katkıları ve genç kızlarımızın spora olan ilgisi, geleceğin spor kültürünü daha güçlü ve daha kapsayıcı bir şekilde şekillendirmektedir.

 

Trabzonspor Kulübü olarak; kadınların sporda, tribünlerde ve hayatın her alanında daha güçlü ve daha görünür olduğu bir gelecek için çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü inanıyoruz ki; kadınların güçlendiği, kız çocuklarının hayallerini özgürce kurabildiği ve özgüvenle büyüdüğü bir toplum, daha adil, daha güçlü ve daha umut dolu bir geleceğin en sağlam teminatıdır.

 

Bu anlamlı gün vesilesiyle; hayatın her alanında emek veren, üreten, ilham olan ve geleceğe yön veren tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü yürekten kutluyor, sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum."

trabzonsporda-8-mart-dunya-emekci-kadinlar-gunu-kutlandi

Trabzonspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada ise Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dünyada her şey kadının eseridir” sözü hatırlatılarak, emeğiyle ve üretkenliğiyle hayatın her alanında iz bırakan tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün kutlu olduğu ifade edildi.

Kaynak:Trabzonspor

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.