Trabzonspor'da 6-7 isim yolcu

Trabzonspor'da Teknik direktör Şota Arveladze, Hollanda kampının ardından 6 veya 7 oyuncuyla yolların ayrılmasını planlıyor. Geçtiğimiz sezonki birçok maç kasetini izleyen, ardından da antrenman performanslarını analiz eden Gürcü teknik adam, sportif dire

Trabzonspor'da 6-7 isim yolcu
Trabzonspor'da Teknik direktör Şota Arveladze, Hollanda kampının ardından 6 veya 7 oyuncuyla yolların ayrılmasını planlıyor.
 
Geçtiğimiz sezonki birçok maç kasetini izleyen, ardından da antrenman performanslarını analiz eden Gürcü teknik adam, sportif direktör Süleyman Hurma ile görüşerek, yeterli görmediği oyuncuların başka takımlara gönderilmesini talep edecek. Hollanda kampında bekleneni veremeyen İshak Doğan ile Fatih Atik'in de bu isimler arasında yer alması bekleniyor. Bu futbolcuların yanı sıra Ali Han, Alper Uludağ, Mustafa Akbaş, Ferhat Yazgan ve genç kaleci Yavuz Aygün hakkındaki düşüncelerini henüz netleştirmeyen Şota'nın kesin kararını Trabzon'a döndükten sonra vereceği öğrenildi. Bu konuda önümüzdeki hafta sıcak gelişmeler yaşanması bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler