Trabzonspor’da 4 imza bekleniyor! Büyük gün 30 Haziran
Trabzonspor’da yeni sezon öncesi transfer hareketliliği sürerken, Melih Kabasakal, Tery Karadeniz ve Metehan Mimaroğlu’nun sözleşme süreçlerinde sona gelindiği belirtildi. Samet Akaydın’ın ise veda mesajı yayınladığı aktarıldı.
Yayınlanma:
Trabzonspor’da yeni sezon öncesi transfer ve imza süreci hareketli şekilde devam ediyor. Haber61 TV’de yayınlanan Transfer Gündemi programında bordo-mavili takımda sözleşme aşamasına gelen oyuncularla ilgili son durum değerlendirildi.
Programda, Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot, Samet Akaydın’ın veda mesajı yayınladığı vurgularken, Trabzonspor’un gündemindeki Melih Kabasakal, Tery Karadeniz ve Metehan Mimaroğlu için de imza sürecinin yaklaştığı ifade edildi.
Tuncay Lakot, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Samet Akaydın veda mesajı yayınladı. Melih Kabasakal, Tery Karadeniz, Metehan Mimaroğlu yarın itibarıyla sözleşmeleri bitip Trabzonspor’da sözleşme imzalayabilirler.”
Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Trabzonspor


