Trabzonsporda 3 yabancı kamp kadrosunda yok

Haber61.net / Spor Servisi - Trabzonspor’un elden çıkarmak istediği yabancı oyunculara şimdiye kadar ciddi transfer tekliflerinin gelmemesi bordo-mavililerde sıkıntı yaşatıyor.Yeni sezon öncesinde transfer politikasını az maliyeti ve takasla futbolcu alma

Trabzonsporda 3 yabancı kamp kadrosunda yok

Haber61.net / Spor Servisi - Trabzonspor’un elden çıkarmak istediği yabancı oyunculara şimdiye kadar ciddi transfer tekliflerinin gelmemesi bordo-mavililerde sıkıntı yaşatıyor.

Yeni sezon öncesinde transfer politikasını az maliyeti ve takasla futbolcu alma olarak belirleyen bordo-mavililer transferde sorunlar yaşıyor. Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda takımdan gönderilmesi planlanan Trabzonspor’un en pahalı transferi Waris ,Yatabare ve Costant’a  transfer teklifi gelmedi. 3 Futbolcuyu teknik direktör Ersun Yanal 3 Temmuzda başlayacak olan Yeni Sezon hazırlık kampına getirmeyecek

Teknik direktör Ersun Yanal  Majeed Waris'in yanı sıra Yatabare ve Costant’ı da Trabzon’da kalacaklar lisbtesine yazması yönetimi de sıkıntıya soktu. Yöneticiler  yarın akşam yapılması planlanan toplantıda teknik Patron Yanal’da 3 yabancı futbolcunun 3 Temmuzda başlayacak yeni sezon hazırlık kampına getirilmesini isteyecek. Yanal 3 yabancı dışında 8 futbolcuyu da kampa getirmeyerek Trabzon’da bırakmayı planlıyor. Kamp kadrosu 28 oyuncudan oluşacak. Kampa getirilmeyen oyuncular yeni sezon hazırlaklarını takımdan ayrı olarak Trabzon'da sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor