Trabzonspor'da 3 bomba birden patlayacak! Cuma gününe kadar...

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, 3 oyuncunun transferinde önemli mesafe kaydetti.

Trabzonspor'da 3 bomba birden patlayacak! Cuma gününe kadar...

Süper Lig'de geride kalan ilk iki haftada 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Trabzonspor, bir yandan hafta sonu oynanacak olan Rizespor maçına odaklanırken diğer yandan da transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

PETKOVİC İMZAYA YAKIN

Maxi Gomez'in ayrılığı sonrası Bruno Petkovic transferi için Dinamo Zagreb ile temaslarını sıklaştıran bordo mavili ekibin, bu transferi kısa süre içinde noktalaması bekleniyor.

NSAME'DE UFAK PÜRÜZLER KALDI

Bruno Petkovic transferini sonuçlandırmak üzere olan Trabzonspor yönetiminin, yine santrfor bölgesine bir takviye daha yapmak istediği öğrenildi.

Trabzonspor'un, Young Boys forması giyen Kamerunlu golcü Jean-Pierre Nsame ile görüşme halinde olduğu ve bu transferde ufak pürüzlerin kaldığı belirtildi.

MENDY İÇİN FRANSA ÇIKARMASI

Trabzonspor'un Angers forması giyen 23 yaşındaki ön libero Batista Mendy için ısrarı sürüyor. Daha önce yapılan görüşmelerde yüksek bonservis bedeli talep edilmesi sonrası geri adım atan Trabzonspor, bu kez transferi sonuçlandırma amacında.

Bordo mavili ekipte transfer sürecini yönetecek heyetin Fransa'ya gittiği öğrenildi. Trabzonspor, Fransa'da yapılacak görüşmelerin ardından transferi sonuçlandırmayı amaçlıyor.

CUMA GÜNÜNE KADAR HAREKETLİLİK YAŞANABİLİR

Fırtına'da yönetimin, Cuma gününe kadar bazı transferleri sonuçlandırabileceği gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler