Trabzonspor'da 20 Milyon TL çöp oldu!

Trabzonspor’da son 2.5 yılda sözleşme fesih bedeli olarak hem oyunculara hem de teknik adamlara verilen paralar kulübün sırtına tam 20 milyonluk yük bindirdi. İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin göreve gelmesinin ardından Sadri Şener döneminde transfer edil

Trabzonspor'da 20 Milyon TL çöp oldu!

Trabzonspor’da son 2.5 yılda sözleşme fesih bedeli olarak hem oyunculara hem de teknik adamlara verilen paralar kulübün sırtına tam 20 milyonluk yük bindirdi. İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin göreve gelmesinin ardından Sadri Şener döneminde transfer edilen Zokora, Janko, Colman ve Sol Bamba ile yollar ayrılırken bu oyunculara 6 milyon TL’ye yakın para ödendi.

Hacıosmanoğlu yönetimi, daha sonra ki süreçte ise kendi transferlerinden Malouda, Batuhan ve son olarak Bourceanu’nun sözleşmesini feshederken bu oyunculara 4 milyon 300 bin TL para ödedi. Hacıosmanoğlu yönetimi teknik adamlar konusunda ise kulübe daha yüklü bir fatura çıkartı. Göreve gelir gelmez Tolanay Kafkas’ı gönderen ve kulübü 1.8 milyon euro tazminat ödemeye mahkum eden Hacıosmanoğlu, Halilhodzic’e 3 milyon 234 bin TL, Ersun Yanal’a 1 milyon 485 bin TL fesih bedeli ödedi.

Tüm bu tazminatların toplamı 20 milyon 395 bin TL’yi bulurken, plansız yapılanmanın Trabzonspor’a nasıl bir yük bindirdiği de net bir şekilde ortaya çıkıyor. Bordo-Mavili takımda kadro dışı olan Soner, Fatih Atik, Serdar Gürler ve İshak Doğan’ın da sözleşmelerinin feshedilmesini beklemesi de Trabzonspor’a yeni faturalar çıkartacağa benziyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor