Trabzonspor'da 2 yıldız için net karar! Gitmeleri için kolaylık sağlanacak

Devre arasında transfer yapmak isteyen ancak kadrosundaki yabancı sınırını doldurduğu için bazı oyuncularla yollarını ayırmayı planlayan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı iki yıldız ismi gözüne kestirdi. Bordo mavililer, bu yıldızı göndermek için kolaylık sağlayacak.

Trabzonspor'da 2 yıldız için net karar! Gitmeleri için kolaylık sağlanacak

Geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor , bu sezona istediği gibi başlayamadı. Süper Lig 'de geçilen 14. hafta sonunda 13 karşılaşmaya çıkan 1 haftayı bay geçen ve bu oynadığı karlılaşmalarda 6 galibiyet 5 beraberlik ve 2 yenilgi alan bordo mavililer, 23 puanla 7. sıraya yer alıyor.

Yeni sezona Jean-Philippe Gbamin, Jens Stryger Larsen, Naci Ünüvar, Yusuf Yazıcı, Montasser Lahtimi, Doğucan Haspolat, Marc Bartra, Umut Bozok, Enis Bardhi, Maxi Gomez, Eren Elmalı ve Trezeguet transferiyle başlayan Fırtına'da teknik direktör Abdullah Avcı, bazı oyuncuların performanslarından memnun olmadığı görüldü.

Djaniny ve Larsen'e de gelecek teklifler sonrası kolaylık sağlanacağı öğrenildi.

DEVLER LİGİ'NDEN KONFERANS LİGİ'NE...

Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayarak Kopenhag'a kaybeden, UEFA Avrupa Ligi'nde de gruptan 3. olarak çıkıp Konferans Ligi'nde yoluna devam edecek olan Trabzonspor, ağırlığı Süper Lig'e vermeye başladı.

Ligin ilk devresinin bitmesine 5 hafta kala bordo mavililerde, devre arasında yapılacak değişikliklerle ilgili planlamalar yapıldı. Çok fazla transfer yapamayacaklarını belirten Abdullah Avcı, takımdaki yabancı sınırının dolu olması nedeniyle de bazı isimlerin ayrılmasını bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor