Trabzonspor’da 17 bilmecesi - Burak mı, Onazi mi?

Trabzonspor’da 17 numarayı kim giyecek?

Trabzonspor’da 17 bilmecesi - Burak mı, Onazi mi?

Haber61 – Spor Servisi - Trabzonspor’da Burak Yılmaz’ın transferi sonrasında 17 numaralı formayı kimin giyeceği merak konusu oldu.


Bordo mavili kulübün görüşmelere başladığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)’a bildirdiği Burak Yılmaz Trabzonspor’da oynadığı ilk dönemde 17 numaralı formayı giymişti. Daha sonra formasını giydiği takımlarda da bu numarayı tercih eden Tecrübeli oyuncu 17 numara ile özdeşleşti.

Geçtiğimiz sezonun başında İtalya takımı Lazio’dan Trabzonspor’a transfer olan Nijeryalı oyuncu Ogenyi Onazi de sezon boyunca 17 numaralı formayı giydi. Burak Yılmaz’ın Trabzonspor’a transferi gerçekleşirken şimdi bu formayı hangi oyuncunun giyeceği, Onazi’nin mi yoksa Burak Yılmaz’ın mı 17 numaradan vazgeçeceği merak konusu oldu.

BURAK İÇİN 17 NUMARANIN SIRRI

Burak Yılmaz için 17 Numaralı formanın çok özel olduğu bilinirken bunun nedeninin ise anne ve babasından geldiği bilinen bir gerçek. Burak, babasının Adanalı, annesinin ise Antalyalı olması dolayısıyla 17 numaralı formayı tercih ediyor.

Burak Yılmaz, forma numarası ile ilgili olarak yaptığı bir açıklamada "Hem annem hem de babam benim için çok önemli. Onlara bu hayatta bu şekilde bir ahde vefa gösterdiğimi, saygımı ifade ettiğimi düşünüyorum. Bana başka numaralarda önerilmişti ama ben 17 numarayı giydiğim zaman kendimi daha güçlü hissediyorum. Annem ve babamın manevi gücü arkamda oluyor" ifadelerine yer vermişti.   

Trabzonspor’da 17 bilmecesi - Burak mı, Onazi mi?

Trabzonspor’da 17 bilmecesi - Burak mı, Onazi mi?
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor