Trabzonspor'da 14 oyuncu geri dönüyor! İşte yönetimin planı

Trabzonspor'da 14 oyuncu kiralıktan geri dönüyor

Trabzonspor'da 14 oyuncu geri dönüyor! İşte yönetimin planı

Trabzonspor sezon başı kiralık gönderdiği 14 futbolcu takıma geri dönüyor.

Fırtına'nın sezon başı ve devre arasında kiralık gönderdiği 15 oyuncudan 14'ü geri dönecek. Flavio ve Diabate (Giresunspor) Kerem Baykuş, Hakan Yeşil, Atakan Gündüz ve Anıl Başaran (1461 Trabzon), Taha Tunç (Yomraspor), Ebrar Cumur (İstanbulspor), Muhammet Akpınar (Adıyaman FK), Koray Kılınç (Sarıyer), Behlül Aydın (Şanlıurfa), Safa Kınalı (Tuzlaspor), Faruk Can Genç (Ümraniyespor) ve devre arasında Kayserispor'a kiralanan Abdulkadir Parmak geri dönecek.

Bordo mavili yönetim kiralıktan geri dönecek oyuncular hakkında karar vermek için yarın sonuçlanacak U19 Gelişim ligini bekliyor.

Alınacak rapor doğrultusunda kiralıktan dönecek ve U19'da oynacak oyuncuları bir havuzda değerlendirecek olan yönetim, önümüzdeki sezon için A Takımda tutacağı oyunculara karar verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor