Trabzonspor'da '10 numara' rekabeti

Trabzonspor'da Obi Mikel'in de takıma katılması ile beraber 10 numaralı formayı kimin giyeceği merak edildi.

Trabzonspor'da '10 numara' rekabeti

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'da geçen sezon 10 numaralıyı giyen Olcay Şahan'ın takımdan ayrılmasından sonra gelecek sezon 10 numaralı formayı kimi giyeceği merak konusu oldu.

10 numaralı formayı orta saha oyuncularından birinin giymesi beklenirken, Obi Mikel'in de takıma katılması ile rekabet artacak.

A Takıma alındığı günden beri Yusuf Yazıcı 97 numaralı formayı giyerken, Jose Sosa'da Trabzonspor forması ile 8 numarayı bırakmamıştı. Orta sahada görev yapan oyunculardan Abdülkadir Parmak 19, Ogenyi Onazi ise ilk sezonunda 17 numaralı formayı giyerken, diğer sezonlarda 20 numaralı formayı giydi.

Sosyal medya hesabından Obi Mikel'in Trabzonspor'a transferini kutlayan Onazi, "10 numaralı formayı senin için bıraktım" ifadelerini kullanmıştı. Obi Mikel ise İngiliz ekibinden önce iki sezon oynadığı Çin kulübünde 10 numaralı formayı giymişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor