"Trabzonspor'a yönetici değil başkan olurum"

Trabzonspor’un bu hafta sonu yapılacak kongresi ile ilgili adaylar çalışmalarını sürdürüyor. Başkanlığa aday olanların listelerinde adı geçen Reşat Cevahir, yaptığı açıklamada, hiçbir listede kendisinin ve çocuklarının yer almadığını söyledi. Tarafsız old

"Trabzonspor'a yönetici değil başkan olurum"

Trabzonspor’un bu hafta sonu yapılacak kongresi ile ilgili adaylar çalışmalarını sürdürüyor.

Başkanlığa aday olanların listelerinde adı geçen Reşat Cevahir, yaptığı açıklamada, hiçbir listede kendisinin ve çocuklarının yer almadığını söyledi. Tarafsız olduklarının altını çizen Cevahir, “Bütün adaylara eşit uzaklıkta ve yakınlıktayım. Başkan adayları ile bu konularda hiçbir görüşmem olmamıştır” dedi. Trabzonspor’un zor günlerinde her zaman yanında olduğunu söyleyen Cevahir, “18 yaşından beri Trabzonsporluyum. Niyetim olursa yönetici değil başkan adayı olurum. Trabzonspor’a gönül verenlerin de bu konuda sonsuz destek olacaklarına inancım tamdır. Bütün başkan adaylarına başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor