"Trabzonspor'a yıldız getireceğim"

Menajer Özkan Doğan transfer gündemiyle ilgili konuştu

"Trabzonspor'a yıldız getireceğim"
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un bir çok transferiyle yakından ilgilendiği bilinen menajer Özkan Doğan transferlerle ilgili tüyolar verdi.

Sosyal medyada canlı yayın yaparak bordo mavili taraftarlarla bilgi paylaşan Doğan, gündemde olan Edin Visca transferinin olumlu bitmeyeceğini iddia etti.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın bir oyuncuyu istediği zaman başka bir takımın alma şansı olamayacağını söyleyen menajer Doğan “ Usta Trabzonspor için büyük şans. Gelecek sezon şampiyonluk için Beşiktaş’la birlikte en büyük adayı Trabzonspor olacak. Şuan Türkiye’de en rahat uyuması gereken taraftar Trabzonspor taraftarıdır.” dedi.

Türkiye’ye bir çok yıldız futbolcu getirdiğini hatırlatan Doğan “ İnşallah Trabzonspor’a da bir yıldız getireceğim” ifadelerini kullandı.

Menajer Doğan ayrıca Gignac, Felliani gibi isimlerin gündeme gelmediğini Bacca ve Doumbia’nın ise maliyetlerinin yüksek olduğunu söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor