Trabzonspor'a yeni Hamsik! İşte hedefteki isim

Trabzonspor orta alana tecrübeli merkez orta saha transferi yapmak için harekete geçmişti. İtalyan basınından transfer iddiası geldi.

Trabzonspor'a yeni Hamsik! İşte hedefteki isim

İtalya'daki spor basını, Trabzonspor'un transfer piyasasında erken harekete geçtiğini ve daha önce de adı bu kulüple anılan Hollandalı orta saha oyuncusu Davy Klaassen ile ilgili önemli bir iddiayı gündeme getirdi. İtalyan gazetesi Tuttosport, İnter'de beklediği oynama sürelerini elde edemeyen Klaassen'in kış transfer döneminde Türkiye'ye, özellikle Trabzonspor'a transfer olabileceğini belirtti.

30 yaşındaki futbolcunun İnter'deki performansının beklentilerin altında kaldığı ve ayrılmanın zamanının geldiği ifade edildi. Trabzonspor'un, yaz aylarında olduğu gibi, Klaassen için yeniden pazarlık masasına oturacağı kaydedildi.

Klaassen, bu sezon tüm turnuvalarda yalnızca altı kez sahaya çıkabildi ve gol veya asist katkısı sağlayamadı. 30 yaşındaki bu Hollandalı oyuncu, sezon başında Ajax'tan İnter'e transfer olmuştu ve 10 milyon euro piyasa değerine sahip.

Klaassen'in İnter ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'e kadar sürüyor. Kariyerinde Ajax, Everton, Werder Bremen ve İnter formalarını giyen Klaassen, Hollanda Milli Takımı'nda da 41 kez oynama fırsatı buldu. 1.79 boyundaki bu yıldız oyuncu, Trabzonspor'un ilgisini çekmekte ve Karadeniz ekibinin yöneticileri, onun transferiyle Marek Hamsik'in takımdaki boşluğunu doldurmayı hedefliyor.

Kaynak:Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler